Welkom bij De Verwennerie!

Je bent te gast bij Paul en Jolanda. Samen met onze 3 kinderen en een jonge hond wonen we in een mooi herenhuis in het centrum van Zierikzee. We doen we er alles aan om je te verwennen, zodat je een heerlijk verblijf in onze B&B hebt en je volop kunt genieten van al wat het Zeeuwse te bieden heeft.

We bieden 2 luxe tweepersoonskamers aan, met ieder een eigen badkamer. De kamers zijn gelegen op de tweede verdieping en alleen bereikbaar via trappen. Beide kamers kijken uit op de tuin. Op de kamer is er de mogelijkheid om koffie/thee te zetten.

Daarnaast hebben we een riante suite die van alle gemakken voorzien is. Een heerlijke open ruimte onder de nok met een slaapgedeelte, zithoek, eethoek en volledig ingericht keukenblok. Er is een klein (kinder)slaapkamertje voor 2 extra gasten en natuurlijk een aangrenzende badkamer.

Het uitgebreide ontbijt bestaat uit diverse biologische, streek- en zelfgemaakte producten en wordt geserveerd in onze woonkamer. Bij mooi weer kan het ontbijt geserveerd worden op het riante, zonnige dakterras. Maar desgewenst kun je ook op de eigen kamer ontbijten.

Kinderen zijn bij ons van harte welkom! We hebben gratis een ledikant en kinderstoel ter beschikking. Ook is er voldoende speelgoed aanwezig.

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze B&B.

In de hele B&B heeft u WiFi tot uw beschikking.

Er liggen verschillende wandel- en fietsroutes klaar om op een ontspannen manier de stad en de omgeving te verkennen. We hebben 2 elektrische fietsen beschikbaar voor onze gasten.

De Verwennerie heeft geen eigen parkeergelegenheid. Gratis parkeren is mogelijk op de parkeerterreinen aan de rand van het centrum (P Hoofdpoort – 5 minuten lopen, P Scheldestraat – 7 minuten lopen). In de straat is betaald parkeren mogelijk, maar het aantal plaatsen is beperkt.
De B&B ligt in het voetgangersgebied van het centrum van Zierikzee. Tot op 30 meter is ons adres met de auto bereikbaar, het uitladen van de bagage is eventueel mogelijk.